Fotograf: Kim Ingesson

Vårt förbund

Svenska Målareförbundet är facket för Byggnadsmålare, Materialarbetare, Järnmålare, Servicearbetare, Billackerare, Industrilackerare och Mätare.

Läs om vår historia, våra stadgar och verksamhetsberättelse samt förbundets mål och uppgifter i handlingsprogrammet.

I år fyller Svenska Målareförbundet 130 år! Det gör vi med glädje och stolthet över att vara Sveriges äldsta fackförbund. Tack till alla medlemmar och fackligt aktiva som tillsammans har jobbat för en bättre bransch före oss. Nu är det upp till oss som är medlemmar i förbundet och fackligt aktiva idag, att göra allt vi kan för att jobba för ett fortsatt starkt Målareförbund. Stort grattis till oss alla som ÄR Svenska Målareförbundet!

Bli medlem!

Bli medlem direkt på vår hemsida via vår webbansökan – snabbt smidigt och enkelt.

Till webbansökan