www.byggnadsakassa.se

Bli medlem i a-kassan

Målareförbundets medlemmar tillhör Byggnads Arbetslöshetskassa. A-kassans huvudsakliga uppgift är att betala ut ersättning om du skulle bli arbetslös.

Du kan enkelt gå med i a-kassan direkt på webben genom Byggnads a-kassas webbansökan:

A-kassans webbansökan

Du kan också välja att skriva ut din ifyllda ansökan för att signera den eller att få din ifyllda ansökan utskriven och hemskickad till dig med post. Enklaste sättet att skicka tillbaka den är att skanna in den och skicka med e-post till: a-kassan@byggnads.se

Saknar du utskriftsmöjlighet, sänd ett e-postmeddelande till post@malareforbundet.se om att du vill ha en ansökningsblankett skickad till dig. Glöm inte att skriva ditt namn och din adress, så vidarebefordras ditt meddelande till rätt avdelning, och du får en blankett med posten.

Ansök med blankett

Byggnads a-kassa

Om du väljer att skicka din ansökan med post gör du det till:

Byggnads a-kassa
FE36